måndag 2 mars 2009

SWAY presenterar KRISTIAN & CHRISTIAN + Jeff Dalton!



Efter succén för premiären i januari fortsätter vi i samma galna partyanda. Till denna uppföljare har vi pumpat upp med två helt fantastiska bokningar! Mörk techhouse är ledordet och det kommer inte vara en panna torr eller en enda fot stilla för vi är ingen vanlig houseklubb, vi är SWAY PARTY EXTRAVAGANT!
-----------------------------

KRISTIAN & CHRISTIAN (A.F.U) - LIVESET!
Efter sitt succésläpp på Kupei Musika och ett gäng tunga livespelningar i ryggen är Stockholmsduon tillbaka med en ny tolva, ”Flashing”, signerad tyska bolaget A.F.U. Förvänta er mörk techno, djup melankoli och passionerad techhouse i ett galet sprakande liveset.
http://www.myspace.com/kristianchristian

JEFF DALTON (KLUBB KIMONO)
Grundaren till beryktade Klubb Kimono levererar stenhård techhouse/techno. Dalton har bland annat fått Göteborg och Uppsala att skaka genom sin grymma känsla för att blanda det dansanta med det mörka. Detta blir sjukt bra!

KYAAL & THE QUIETBOY (SWAY)
Residenterna droppar house från den gamla och nya skolan. Här blandas 909 med eurodisco, fidgethouse med Baltimore club. Inga genvägar eller svåra låtval - bara rakt på fet fest!
-----------------------------

PLUTO | LÖR 7:E MARS | 21.00-02.00 | 23ÅR
FRI ENTRÉ fram till 23.00 - därefter 100SEK
-----------------------------

Om ni vill ha koll på kommande Sway-kvällar på Pluto, joina gärna vår Facebook-grupp:http://www.facebook.com/group.php?gid=39921656374
-----------------------------

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar